torstai 24. marraskuuta 2011

Uutta arkea,kotia ja uusi kaupunki

Olisikohan aika pyyhkäistä pölyt tästä blogista ja herätellä eloon. 


Paljon on kaikkea tapahtunut,ihan kaikkea en ala kirjoittamaan, mutta tässä lyhyesti.

Kesäkuun 10pvä täytin 30-vuotta ja sain lahjaksi mitä parhaimman lahjan.Sain pojan.Tuo pieni poika oli syntyessään 3000g ja 46cm. Nyt tuo pieni poika on jo 5kk vanha.Synnytys meni hyvin,tai no sektio,toivuin super nopeasti ja super hyvin. Isoveikat hoitaa ja rakastaa pientä sen minkä ehtivät.

Heinäkuun lopussa elämäämme saapui surua ja sen mullistuksen myötä asumme nykyään eri kaupungissa ja yritämme sopeutua tänne.Helpotusta tuo se, että nyt on mummo lähellä sekä enemmän tukiverkostoa kuin aikaisemmin.Lupu ja Hupu ovat aloittaneet kerhon,viihtyvät siellä todella hyvin, mies alkoi kauppiaaksi ja me Tupun kanssa puuhaillaan kaikkea :).Varsin mukavaa siis kaikesta huolimatta.Kodiksi löydettiin vanha omakotitalo jota remppaillaan ja yritän sisustaa sen minkä aika antaa.Viimeisimpinä projekteina oli kierrätyskeskuksesta löytämäni laatikosto jonka hion ja maalasin.Lisäksi vanha ruokapöytämme sai uuden maalin ja päätyi ruokailutilaan ja arkisempaan ruokailuun löydettiin kirppikseltä pienempi pöytä ja tuolit.Täällä on loistavia kierrätyskeskuksia ja kirppiksiä joista voi tehdä todella hyviä löytöjä.Pk-seudulla en ikinä löytänyt mitään kivaa.

Rattaista kyseltiin,mihin päädyttiin. Ne on nämä

Eli kyseessä on z-linen twin riderit. Oon ollut tosi tyytyväinen ostokseen.Meillähän Tupu vielä nukkuu kantokopassa (Oran pehmeäkoppa), ja Hupunen istuu tarvittaessa sisaristuimessa joka menee tuohon kopan päälle. Ajattelin kyllä alkaa testailemaan siirtää Tupusta tuonne alas kun seuraavan kerran ollaan rattailla johonkin lähdössä.Vähällä käytöllä meillä päiväunia lukuunottamatta rattaat on, joten tosi hyvä ettei tuon kalliimpia sitten ostettu.


Nyt tuolta kutsu kuuluu,joten lupaan seuraavan päivityksen hieman nopeammin :D.1 kommentti:

 1. Juurikin minä noista rattaista kyselin kun harkittiin emmaljungien vaihtoa ketterimpiin. Meillä kun autoon pitäs sopia koirakin vaunujen ja laukkujen kanssa :D
  Niin nuo emmaljungat vei tilaa aivan liikaa.
  Päädyttiin sitten ihan vasta ostamaan käytettynä nuo z-linet :)
  Testaamaan en ole vielä päässyt mutta hyviltä vaikuttaa.
  Meillä lapset 2v ja 2kk.

  VastaaPoista