maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lapsimessuja

Nyt ne on ohi.Nimittäin lapsimessut tältä vuodelta.Ja kyllä niitä odotettiinkin,meillä mies jopa enemmän kuin minä :D. Tai eihän se mies niitä lapsimessuja odottanut vaan niitä rc-autoja.
Eilen siis suunnattiin koko perheen voimin viettämään päivää. Ja siitä tuli todella mukava sellainen.
Alkuun kierrettiin yhdessä, mutta sitten mies ja Lupu lähti rc-puolelle ja itse jäin Hupun kanssa kiertelemään lapsimessupuolelle.Nähtiin samalla lapsuudenystävääni ja oli ihana rupatella kasvokkain pitkästä aikaa!!Hupunen taas oli aivan tohkeissaan kaikista onnenpyöristä,ilmapalloista ja tietenkin karkeista joita sai. Välillä käytiin vähän tankkaamassa juotavaa sekä moikkaamassa miestä ja sitten palattiin taas.
Useampi tunti siinä vierähti ja mukaan tarttui paljon kaikenlaista.Tuli tilattua sekä vauva että Meidän perhe lehdet.En osannut valita kumman tilaan niin tilasin sitten molemmat :D.Ja tietenkin sain kaupanpäälle paljon kaikkea kivaa.Mitään kummempaa ostettavaa en löytänyt, ainoastaan askartelu tipsejä pojille. Tarkoitan siis näitä.
Nyt on mukavaa tekemistä pojille.Varsinkin Lupu on meillä innokas piirtämään,maalaamaan ja muovailemaan.Nämä on siis varmasti pojan mieleen.
Vaatteita en messuilta edes juuri katsonut koska nyt ei ole tarvetta millekkään.Eikä ne mun mielestä niin paljon edullisempia olleet että olisin alkanut jemmaan ostamaan. Lopuksi kurvattiin vielä Hupunkin kanssa katsomaan autoja.Autot ja pienoisjunaradat olivat pojista ihan päivän ykkösjuttu. Tämän odottajan jalat alkoi lopulta olemaan ihan poikki joten jouduin vähän houkuttelemaan poikia jotta lähdetään pois. Lähtiessä täytin vielä mielipidekyselyn ja sain ilmaislipun syksyn messuille.
Matkalla kotiin nälkä yllätti joten kurvattiin hampurilaisten kautta.Olihan pojat olleet todella kiltisti joten piti vähän herkutella.Masut täynnä mentiin vielä virpomaan Lupun kummitäti ja pojat jatkoi herkuttelua pääsiäismunilla.Kun lopulta päästiin kohti kotia,kuului takapenkiltä tasainen tuhina kun molemmat nukkuivat <3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti