sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pohdintoja

Aloin tässä miettimään, että synttärini ovat ihan liian pian. Kovin suuresti niitä ei vielä kesällä ainakaan juhlita.Ehkä syksyllä jotkin biletyskekkerit jos Tupu suostuu pullolle. Tahtoisin kaikki ihanat ystäväni meille saunomaan,grillaamaan ja juomaan hyviä juomia :D. Tupulla on siis n.3kk aikaa oppia ihmisten tavoille ja hyväksyä pullo :D.
Mutta itseasiaan.Aloin miettimään mitä tarvitsen/haluan ostaa itseitselleni. Se on tämä Storksakin hoitolaukku.Mutta eikö niin, että tämä käy hyvin myös muuhun käyttöön. Jo viime raskaudessa ihailin tätä mutta en raaskinut.Josko nytten.Ostan tosi harvoin laukkuja tms.joten ehkä voin tällä palkita itseni.
Lisäksi me on suunniteltu jotakin reissua.Jos lähtisimme syyskuun alussa,Hupunen olisi vielä 1v eikä hänestä tarvitsisi maksaa.Jos on rahaa niin voi olla että suuntaamme Italiaan,Turkkiin tai Kreikkaan.Haluan johonkin lämpimään,johonkin missä voi olla rennosti,uida,syödä hyvin ja nauttia.

Yhtenä haaveena on myös korun teettäminen.Tämä on hyvin todennäköisesti meidän viimeinen lapsi joten haluan perheeni koruksi myös.Tarkoitus olisi kihlasormus ja lapsisormus yhdistää.Vaikea näin selittää mutta kuvaa ei ole.Hieman hintatiedusteluja on tehty mutta pitäisi vielä luonnos piirtää ja mennä sen kanssa paikanpäälle.

Jepjep,nämä ovat siis tälläisiä sunnuntai aamun haaveita.Katsotaan toteutuuko niistä mikään :D. Tänään ajattelin lähteä reippailemaan,otan Hupun rattaisiin ja kävelen lähelle muuttaneelle Koiramäen pajutallille katsomaan mitä kivaa sieltä löytyy.Huomasin tässä yksipäivä että se on muuttanut about kilometrin päähän joten tästä tulee kiva kävelymatka siihen.
Ai niin eilinen kirppis jäähallilla oli positiivinen yllätys.Suosittelen menemään sinne myymään.Pöydät on isoja joten siihen mahtuu hyvin kahden ihmisen tavarat (tai ainakin meillä mahtui naapurini kanssa). Jäin kivasti plussan puolelle,eikös se ole pääasia :).
Lisäksi Lupusen kengät ovat jo matkalla,niiden pitäisi puolenviikon aikoihin tulla meille :).

Mukavaa sateista sunnuntaita,toivotaan että kevät alkaisi hieman enemmän näyttäytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti