maanantai 4. huhtikuuta 2011

Voi maanantai

Miten tää viikko alkoikin jotenkin ihan plaah.Aamulla ei mikään onnistunut.Pojat kiukutteli ja riiteli keskenään.Mikään ei ollut hyvin.
Päästiin kuitenkin lopulta lähtemään asioille.Nyt on taas ruokaa kaapissa,virastoasiat hoidettu ja käyty lastentarvikekaupassakin vaunuja testaamassa.Ja nyt me vihdoin löydettiin vaunut jotka haetaan ensiviikolla.Alettiin miettimään, että ei meillä hirveästi vaunuja käytetä,miksi siis maksaa niistää 600€. Sitten muistin, että eräs Lupun kerhokaverin äiti kehui kovin yksiä rattaita.Joten ei kun googlettelemaan mistä niitä saa.Päädyttiin testaamaan niitä ja ne on varmaan ihan hyvät meidän tarpeisiin.Kyseessä nämä
Kyseessä siis Z-line twin rider. Edulliset.P&T tyyliset.Ja mikä parasta niin mieskin tykkäsi.Tosin se olisi tykännyt enemmän Gracon tuplista sen takia että niissä oli pulloteline ja työntökahva oli hieno :D.
Mitäs pidätte?

Kotiin tultuamme lähdin hakemaan laatikolta postia ja läiskis.Enkös kaatunut.Suoraan polville/masulle.Hieman masu muuttui araksi kireäksi mutta onneksi taidettiin säikähdyksellä selvitä.Soittelin varulta kyllä synnärille ja jos kivut pahenee niin sitten näytille.Meidän piha on kyllä tosi liukas:Pitää muistaa olla varovaisempi.

Ja juuri kun maanantai kirous meinasi iskeä niin ovikello soi.Ette usko, mutta Lupun kengät tuli jo.Ne on makeet.Lupu oli aivan innoissaan niistä :). Ja koko oli oikea. Alan siis tästä lähin tilaamaan tuolta kengät kerta palvelu on noin hyvää ja nopeaa.Mieskin tykkäsi mikä on vaan plussaa :).

Jottei päivä ihan liian tylsäksi olisi päässyt niin seuraavaksi soi puhelin.Soittivat korvapolilta ja tarjosivat huomenaamulle Hupulle putkitusta ja kitarisaleikkausta. Päätettin et mennää molemmat mukaan.Lupu halusi mummolaan yökylään joten käytiin poika viemässä sinne,haettiin Hupulle hieman jädeä sun muita herkkuja huomiseksi ja saunottiin.Hupunen on jo untenmailla,kai olisi itsekin lähdettävä.Aamulla on suuntana sitten sairaala,toivottavasti kaikki menee hyvin.

Toivotaan hieman rauhallisempaa loppuviikkoa :D.Ai niin Hullut Päivät alkaa,aiotteko mennä?Löytyikö kuvastosta jotain kivaa? Itse en tiedä vielä menenkö,oikeastaan mitään ei nyt tarvita mutta...
1 kommentti:

  1. Näitäkin vaunuja olen katsellut, näihinkö siis päädyitte? :)
    -Sama joka aikasemmin kyseli obaby:sta

    VastaaPoista