tiistai 15. maaliskuuta 2011

Aikaiset aamut ja huonot yöt

Meillä nukutaan tällähetkellä todella huonosti. Tai Hupu nukkuu. Heräilee useasti yöllä ja aamut alkaa yleensä hyvin aikaisin. Sillon tällön syynä on ollut korvatulehdus joita meillä on jo tänävuonna ollut monenmonta. Tänään on itseasiassa taas korvakontrolli,saas nähdä mitä tohtori sanoo. Onneksi kahdenviikon päästä meillä on korvapolille aika,toivottavasti saadaa jotain selkeyttä tilanteeseen. Lisäksi Hupua on kiusannut sivuääni. Se huomattiin tammikuussa. Siitä asti ollaan jouduttu juoksemaan kontrolleissa.Tänään sivuääntä kuunnellaan taas.Mikäli se siellä edelleen on, saadaan lähete lastenklinikalle jossa sitä aletaan tutkimaan paremmin.Useastihan nuo on ihan vaarattomia pienillä lapsilla, mutta koska meillä on sukurasitetta niin pelkokin siellä pyörii.
Meillä oli vielä vuosisitten Lupun kanssa aika samoja oireita.Hänellä kyse oli astmaoireista,jotka onneksi hävisi kun luovuimme yhdestä rakkaasta perheenjäsenestämme. Lisäksi Lupulta leikattiin ennen joulua kitarisat. Yli puolivuotta on nyt menty ilman astmalääkkeitä,mikä on todella hienoa.Muutenkaan Lupu ei ole sairastanut enää juuri ollenkaan.

Tupu, tuo pieni 800g painava ihmisenalku.Potkii masussa kovaa vauhtia.Viikko sitten jo säikähdettiin, että pieni meinaa syntyä, mutta onneksi  kyse ei ollutkaan lapsivedestä. Saa toinen vielä jatkaa kasvuaan monta monta viikkoa.Mulla ei itseasiassa ole mikään kiire vielä saada Tupua ulos.Huomenna on neuvolalääkäri.Paikat on jo pehmenneet,mutta toivottavasti tilanne ei ole edistynyt. Hupua odottaessa kertyi liikaa lapsivettä.Nyt sama uhkaa toistua.Onneksi tiedämme mitä se käytännössä meinaa. Huomenna onneksi tuossa asiassa ollaan viisaampia :).

Sain muuten viikonloppuna ompelukärpäsen pureman. Kirjoittelen siitä kuvien kera seuraavaksi.

2 kommenttia:

  1. tulin tutustumaan siun uuteen blogiin. :) ihana! ♥ kiva että aloitit!

    tervetuloa myös kurkkimaan meiän elämään mun blogista jos innostaapi. :)

    t. Sonja

    VastaaPoista
  2. kivalta näyttää :)

    VastaaPoista