keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Voihan vaunuviidakko

Meillä on tarkoituksena hommata uudet vaunut. Tähän asti meillä on menty Teutonia Spirit S3:silla,jotka on olleet aivan mahtavat.Parempia en varmasti tule koskaan löytämään,mutta kun nyt on pakko niin on pakko.Lisäksi meillä on ollu tuplina x-adventuren sportit.Ne on olleet ihan hyvät mutta hieman liian isot julkisilla kulkemiseen sekä ne ei oikein sovellu ihan vauvalle.Autokäyttöön meillä on ollu Gracon matkikset joihin on saanu autokaukalon kätevästi kiinni.Ne alkaa kyllä olemaan aikansa eläneet joten ehkäpä nekin päätyy vielä myyntilistalle.Teutoniat on nyt myyty ja odottavat uutta omistajaansa.Haikeaa.
No mutta aiheeseen.Mitkä onkaan seuraavat vaunut.Tässä muutamat vaihtoehdot(joista siis jotkin meille päätyvät).Kertokaa omia mielipiteitä vaikka ihan vaan ulkonäön perusteella.
1. Obaby xi Tandem, näppärännäköiset,muistuttaa hyvin paljon phil&tedsejä,ihan kivasti kehuttu netissä mutta paljon niitä on ollu käytettynä myynnissä.

2. Hauck Duetto, näppärännäköiset ja kivat ilman sisaristuinta.Näistä oon tehnyt alustavan varauksen.Suomeen näitä on tulossa kuukauden sisällä.Hieman mietityttää nuo pienet renkaat.

3.Phil&teds, näissä on jotain mikä tökkii mua.Enkä siis keksi niistä mitään sanottavaa.
4. Britaxin B-dual.Kehuttu ja haukuttu netissä.Pitäisi käydä testaamassa.

Että semmoista.Tässä sitä riittääkin pähkäiltävää.


3 kommenttia:

  1. Musta noi ekat on kivoimman näköiset. Mutta kannattaa varmaan oikeasti testata tuntumaa ennen päätöstä. Olisko noita lapsimessuilla?

    VastaaPoista
  2. Hei! En tiedä onko tämä blogi vielä pystyssä tai muuta...
    Mutta kiinnostaisi mihin vaunuihin päädyit ja missä olet nähnyt noita obabyn sisarusrattaita myynnissä?
    Itse myös olen niitä katsellut niin kiinnostaisi kovasti :)

    VastaaPoista